placeholder
Hengelo (gld)

Op een mooie lentedag.....

12-05-2017

Zondag 23 april gaf De Band act de presance in Hengelo (gld). Een mooi festival welke al enige jaren bestaat en het steeds voor elkaar krijgt om een goede line-up te presenteren. In het centrum waren diverse podia opgebouwd waar de verschillende bands het beste van hun kunnen konden laten zien. Bij de verschillende podia was een jury aanwezig ter beoordeling van de wedstrijd klasse, De Band had speciaal voor Hengelo (gld) twee blokjes samengesteld en deze werden met verve gepresenteerd aan het publiek. Het resultaat was een mooie derde prijs onderbouwd met een fantastische jurycommentaar. 

Kortom De Band kijkt terug op een fantastische dag en een mooie derde prijs!!

Toch is er nog een onderwerp wat extra aandacht verdient; de begeleiding……

Ook bij dit mooie festival is begeleiding aanwezig. Deze functionaris speelt een essentieel rol in de logistiek van De Band. U kent De Band, De Band is opbouwend kritisch als het gaat om begeleiding (we hebben onze begeleidingslat, zie Sneek, waar wij onze begeleiders aan meten). Vandaag verdient echter toelichting……….

Zoals te doen gebruikelijk wordt De Band bij aankomst hartelijk welkom geheten en voorgesteld aan haar begeleiding. Deze zondag stonden koffie, petit four en een broodjes te wachten op de leden van De Band. De begeleiding was echter niet aanwezig, ondanks een speurtocht van de organisatie (waarvoor hulde!!) kon onze begeleiding voor de dag niet opgespoord worden. De Band is natuurlijk zelfstandig genoeg om haar eigen weg te vinden en ging dus het parcours op naar het eerste podium. 
Na dit eerste podium en een succesvolle set kwam een ogenschijnlijk relaxte begeleidster aanlopen, Lizanne genaamd. LIzanne had een verjaardag, was daarna hard naar Hengelo (gld) gereden en had onderweg nog in de file gestaan (bij Hengelo gld. ????). Kortom zij kon er niet zoveel aan doen dat ze te laat was…… De begeleiding verliep vervolgens rommelig, gelukkig kon De Band dit gevoel omzetten in nog 3 fantastische setjes.

Al met al gaf dit een klein vlekje op een verder fantastisch verlopen dag, gelukkig was het een bier vlekje en bier vlekt niet dus is het toch nog goed gekomen!! Lizanne bedankt en wellicht tot een volgende keer!!

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress