placeholder
Carnaval

De Band & Prins Decibel.nl (2)

28-11-2017

Ik hoor u denken, De Band bestaat al een groot aantal jaren uit een select gezelschap van prinselijke muzikanten en u heeft daarin natuurlijk gelijk maar dit keer is het wel heel echt!!
 
Ons creatieve brein, allerkunner op en met een trompet en het digitale geweten van De Band is op 11 november jl benoemd/gekroond/gekozen tot Stads- en Eileuver prins van Zwolle. Hoe gaaf is dat!!
 
Als speciale gasten mochten we die avond getuige zijn van het bekend maken van de nieuwe stadsprins!!
 
Iedere leider is zo krachtig als de mensen die hij/zij om zich heen verzamelt, het is daarom dat onze Stadsprins twee fantastische adjudanten bij zich heeft.
 
Allereerst adjudant Light, (Alex) door de sterke familie band en een slaapplaats dicht bij de stad is hij de man die onze prins kan helpen/begeleiden wanneer het toch echt tijd is om af te sluiten.
 
En dan adjudant Ko (Wilko), in De Band is hij deel van de ‘bassectie’; hier legt hij de basis waarop de anderen kunnen floreren, shinen, het beste kunnen laten horen (en zien). Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij adjudant is geworden. Met zijn nuchtere kijk op zaken en uitgebreide muzikale ervaring is hij de broodnodige ‘basis’ die onze Stadsprins kan gebruiken!
 
Kortom een fantastisch trio, waar wij trots op zijn en waar we nog veel muziek en plezier mee gaan maken!
 
Prins Decibel de eerste ‘Sassendonck gaat voluit!”
 
 

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress