placeholder
Feest in Losser

Bokk'n en Bloazen

16-10-2017

Zondag werd in Losser het jaarlijkse fesitval Bokk'n en Bloazen georganiseerd door de De Skoemzoegers. Tussen een kroeg (cafe bij Guus) en de kerk was een feesttent opgebouwd, op een relatief beperkt aantal m2 stonden drie podia. Deze podia werden afwisselend gebruikt door 13 verschillende bands (eigenlijk 14 bands want de Skoemzoegers speelden ook mee).

Bands uit Delft, Den Haag, Arnhem, de directe omgeving van Losser en natuurlijk Zwolle waren aanwezig. Deze bands werden kritisch bekeken door een 6 koppige vakkundige jury die getrakteerd werden op veel (soms net iets te harde) en verschillende soorten muziek.

Kortom veel (verschillende) soorten muziek gecombineerd met bokbier en veel gezellige mensen maakten dit festival tot een groot succes.

Ook voor dit festival had onze muzikaal leider een speciaal blokje (met Losserse accenten) in elkaar gezet. De blokjes stonden als een huis en klonken fantastisch, dit werd op het einde van de avond dan ook door de jury gewaardeerd met een 2de plaats!!

De Band kijkt terug op een gaaf festival, we hebben met veel plezier gespeeld. Dank aan de Skoemzoegers voor de organisatie van dit mooie festival!!

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress