placeholder

Welkom bij Evenementenband 103dB

Een groep enthousiaste en creatieve muzikanten met een groot aantal jaren muzikale ervaring. Onderscheidend in stijl en sound! De muziek van De Band varieert van lekkere vintage (dans)nummers, samba’s tot dynamische luistermuziek (soms net even anders). Van ‘Hot Stuff’ tot ‘Avond’ en van ‘Atemlos durch die Nacht’ tot ‘Hotel California’ en nieuwe hits zoals Noodgeval en Multicolour; verschillende soorten muziek, ritmes, stijlen en dynamiek maken 103dB tot een bijzondere en unieke band voor elk evenement.

Met de traditionele bezetting (bestaande uit trompettisten, trombonisten, sousafoon en slagwerk) weet De Band op geheel eigen wijze het publiek te bespelen. Plezier hebben in het maken van muziek en het publiek vermaken zijn het uitgangspunt! Dit laat zich zien in een energieke stagepresentatie en een ontspannen wijze van spelen van leuke nummers met af en toe een verrassende wending... . Sta jij al op onze #Selfie?

Interesse? Neem vrijblijvend contact op. Wij maken van uw evenement graag een succes!

De Band

Dweiln an de Vechte

Zaterdag 16 september jl was De Band te gast in Dalfsen, ‘Dweil’n an de Vechte’....

Lees verder
De Band

3de van Europa!

Graag neemt De Band U mee naar zaterdag 2 september jl; de dag dat De Band werd uitgeroepen tot 3de van Europa, een mooie dag met een fantastische afsluiting! ...

Lees verder
De Band

Vollenhove 2023

De traditionele start van het 2de deel van het seizoen voor De Band!...

Lees verder

Neem direct contact op!

Deze site is ontwikkeld door Time2impress