placeholder
De Band

De Band en BSSGeuzenbloasfestijn

31-03-2017

Zaterdag 25 maart jl was het zover, De Band maakte haar opwachting tijdens het BSSGeuzenbloasfestijn. Met drie nieuwe nummers en twee, speciaal voor dit festijn samengestelde, blokjes was De Band er helemaal klaar voor om de aanwezige muziekliefhebbers op alweer een muzikaal hoogtepunt te trakteren.
Speciaal voor dit festijn had De Band een bus (met chauffeur) gehuurd om zo uitgerust mogelijk te kunnen arriveren op de plaats van bestemming.
 
Te Utrecht, in het karaktervolle gebouw van de jeugd- en ontspanningsvereniging Geuzenwijk, werd De Band vriendelijk ontvangen. Er was ruim tijd om bij te praten met leden van andere bands, te luisteren naar de gemaakte muziek en zo af en toe van een biertje te genieten in de (speciaal voor dit festijn) sfeervol versierde zaal.
 
De twee blokjes werden door De Band met passie en enthousiasme gebracht, de beweging zat er lekker in! Ondanks de vele jaren ervaring en de vele festivals waar al gespeeld werd, was er toch sprake van wat ‘wedstrijd’ spanning. Dit mocht de pret niet drukken want het publiek werd wederom getrakteerd op muzikale hoogtepunten!!
 
De Band kijkt terug op een gezellige avond met mooi, herkenbare en soms wat harde muziek.

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress