placeholder
Carnaval

De Band & Prins Decibel (3)

11-12-2017

Hoogheid, hoogheid, hoogheid, eindelijk is het zover. Na maandenlange geheimhouding en dubbele agenda’s mogen jullie het vol trots uitspreken. Sassendonk gaat voluit, zo begon uw avontuur op de 11de van de 11de!

U prins Decibel de eerste,
 
Hertog der muzikaliteit,
 
Ridder in de selfiologie,
 
Graaf van creativiteit,
 
Markies der digitale geletterdheid,
 
Burggraaf van ‘ik ben een zwollenaar’,
 
En lid van het 103de gilde der bloazers.
 
Met u en uw adjudanten gaat Zwolle een fantastisch muzikaal carnaval tegemoet!!

Dit was het begin van de toespraak die 'onze' Hoogheid en adjudanten toe kwam. In een sfeervol aangekleed Urbana kwam De Band samen om de Hoogheid en zijn adjudanten te feliciteren. Onder mooie klanken van 'winterwonder land' kwam De Band de zaal binnen.

Natuurlijk speelden de hoogheid en adjudanten mee in het daarop volgende blokje, het lag voor de hand dat de Hoogheid het initiatief nam om (volledig onvoorbereid) zijn succesvolle liedje 'Why Tell Me Why' in te zetten. Adjudant Ko bracht de nodige basis aan in De Band met zijn weergaloze, donkere, karakteristieke en volle bastonen waar hij innmiddels ook buiten Zwolle bekend om staat. Adjudant Light maakte het plaatje kompleet door, samen met de jeugdprinses, de fantastische tonen van De Band te voorzien van de nodige bewegingen en danspasjes.
 
Hoogheid, dank voor een fantastische middag!! Prins decibel de eerste “Sassendonk gaat voluit”!
 

Foto's

Fotograaf: Angelique Schulte Meijer

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress