placeholder
De band

De Band in de achtertuin van Flipje

22-05-2017

In de voorbereiding naar dit kampioenschap moet de organisatie gedacht hebben, laten we iets anders doen.. We nodigen veel kapellen uit, laten hen allen op een tribune plaatsnemen en zeggen dan dat we een foto gaan maken. Uiteraard voeren we dan de tijdsdruk op door een uiterlijke aanwezigheid aan te geven.
Dit idee was goed doordacht en ook bijna geslaagd, ware het niet dat een fotograaf (waarschijnlijk van het plaatselijke suffertje) ervan gehoord had en het nodig vond om dit mooie idee van de organisatie te verpesten. Rijkelijk laat was daar de fotograaf, laten we hopen dat de foto wel gelukt is!!

Tiel had zich uitgesloofd om het de kapellen naar de zin te maken; er was een heuse braderie georganiseerd, het weer was fantastisch en dat gecombineerd leverde veel publiek!! Kortom alle ingrediënten voor een geslaagd kampioenschap.

De Band had voor Tiel weer twee andere blokjes gearrangeerd en bracht deze ook weer met verve. Lekker spelen met een enthousiast publiek blijft erg leuk om te doen. Zo als te doen gebruikelijk (voor De Band althans) verschillende blokjes om het publiek de veelzijdigheid van De Band te laten zien.

De dag werd afgesloten met de prijsuitreiking, de plaatselijke wethouder Marcel hield een vlammend betoog en meldde het publiek dat De Band met de 4de prijs (4 potten aardbeiden jam) naar huis kon. Voor De Band een mooie dag, lekker gespeeld en veel gelachen!!

Voor de scherpe fans onder u, we hadden een invaller op de basedrum. Dus geen Martin die kleiner was geworden, zijn haar had geverfd en gestopt was met sigaren roken. Nee, nee, nee, de slagwerk sectie werd (met dank aan Bloaskapel Pardoes) versterkt door Bertram.

Bertram bedankt voor het invallen, fantastisch gedaan!!

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress