placeholder
De Band

Marathon Zwolle 2017

11-06-2017

De Band is inmiddels wel bekend om haar muzikale hoogtepunten, maar de sportieve talenten van De Band zijn veel minder bekend…. Ton, Hans en Joost trainen en lopen vele kilometers het hele jaar door om op die ene dag, die zaterdag in juni, te laten zien waar zij tot toe in staat zijn.  

Ton en Joost liepen de eerste 4 mijlen, natuurlijk omdat zij dit leuk vind maar ook zeker het parcours op te warmen voor onze super sportieve troef uit De Band. Dat meer mensen dit gevoel hadden bleek wel uit de massale opkomst van lopers.

Het hoogtepunt van de avond startte om 20.08 uur, toen werden de lopers weggeschoten die de halve marathon gingen lopen!!

En daar liep hij, in de luwte van de kopgroep (een strategisch zeer goed plek) als een hinde zo elegant onder begeleiding van zijn favoriete liedje (natuurlijk fantastisch gespeeld door De Band!) Hans. Het sportieve geweten van De Band had zich goed voorbereidt en was na 3 jaar gebrand om weer een mooi resultaat te lopen. 

De Band zorgde voor begeleiding van alle lopers (maar natuurlijk net ietsje extra voor ‘onze lopers’!!), de lopers en het publiek werden tot ruim na 22.00 uur getrakteerd op fantastische muziek hier en daar gelardeerd met mooie danspasjes.

Ton, Hans en Joost wij zijn trots op jullie!!
 

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress