placeholder
De Band

De Nieuwe Bierton

27-01-2017

Zondag 5 februari is de traditionele start van het seizoen voor De Band. Gezellig samen met vrouwen/vriendinnen en kinderen (al dan niet geboren) en een vaste schare fans (met hier en daar wat groupies) genieten van leuke muziek in een gezellige omgeving. Het Zwols Kapellenfestval in de Nieuwe Bierton is, zo vlak voor het carnaval, de plek om te zijn om de (eerste) muzikale hoogtepunten van 2017 van De Band te gaan zien en horen.
 
Het spreekt voor zich dat De Band een aantal nieuwe liedjes ten gehore gaat brengen, maar hoe gaat het optreden er verder uitzien?
 
De organisatie van de Nieuwe Bierton geeft ieder jaar een thema mee voor het festival. Dit jaar is er gekozen voor competenties die een festival (en daarmee de aanwezige muziekgroepen) altijd in zich zouden kunnen of moeten hebben;

Ook voor De Band zijn deze competenties van toepassing, gewoon een blokje spelen op de gebruikelijke Band manier zou de lading meer dan dekken……
Maar u kent De Band goed genoeg om te weten dat zij wel weer met iets creatiefs gaan komen om de aangegeven competenties van inhoud, kleur en diepte te voorzien.
Tot zondag 5 februari in de Nieuwe Bierton!!

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress