placeholder
Transferzaken

Mogen wij u presenteren

16-08-2017

In een bewogen transfer periode met recordbedragen van o.a. 222 miljoen euro mogen we eindelijk bekend maken dat we een aanvulling hebben binnen de trompetsectie. Met ingang van 23 augustus maakt Joost definitief de overstap naar De Band.
 
Op 7 jarige leeftijd is Joost zijn (naar nu blijkt) succesvolle carrière begonnen bij het jeugdorkest van Excelsior. In eerste instantie koos hij voor trombone maar daar heb je wel hele lange armen voor nodig. Het werd de cornet en niet veel later de trompet.
 
In het jeugdorkest heeft Joost toen ‘de gouden spijker’ gewonnen voor beste solist van de dag! Het A orkest volgde, daarmee ging hij afgelopen zomer mee naar het Wereld Muziek Concours, ook daar viel hij weer in de prijzen. Kortom Joost is gewend om prijzen te pakken!!
 
Verder was hij een graag gezien gast artiest bij de Zwolsche Polle en de Bloasknienen.
 
Nu wil hij zijn muzikale carrière verdere invulling geven door De Band te versterken.
 
Wij zijn heel blij dat Joost voor De Band gekozen heeft, naast een fantastische muzikant is Joost ook een goeie gozer die heel goed binnen De Band past (getuige zijn eerder gastoptredens)!!
 
Net als bij andere transfers wordt Joost voorzichtig gebracht, hij zal daarom nog niet meespelen in Vollenhove. Maar zie je Joost spelen, heet hem dan van harte welkom, vraag om zijn handtekening!! 
 

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress