placeholder
De Band

Zwolse Halve Marathon

28-06-2023

Zaterdag 10 juni stond de Zwolse Halve Marathon weer op het programma, altijd weer een leuke en vooral bijzondere dag voor De Band

Ieder jaar komen de lopers van de diverse afstanden langs om op het ritme van De Band een prestatie te leveren waar menig een jaloers op is. Ook dit jaar was de temperatuur best hoog wat de prestatie alleen maar groter maakte.

Toch wil ik voor dit schrijven stil staan bij dat extra’s wat De Band ieder jaar weer ervaart. De Band speelt als sinds jaar en dag tijdens dit evenement en doet dit ook op dezelfde plek. De Band staat dan vanaf een uurtje of 6 tegen over de plak waar Leenbakker gehuisvest was (het is afhankelijk van uw leeftijd of u weet waar dit dan is).

In de loop der jaren groeit dit evenement uit tot een reünie voor De Band; ouders en familieleden van De Band komen langs, met oud bandleden worden herinneringen opgehaald en vrienden en bekenden komen langs om te kijken en te genieten van de klanken van De Band. Kortom naast het lekker muziekmaken maakt deze jaarlijkse reünie het extra leuk en gezellig voor De Band.
Optreden

Zwolse Halve Marathon

11-06-2016

Zaterdag 11 juni speelden wij een paar lekkere setjes tijdens de Zwolse Halve Marathon.

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress