placeholder
Optreden

25e klinkerfestival

28-05-2016

“Deelname aan dit festival voelt als thuiskomen….”
 
Voor 103dB als band was het de tweede keer om in deze setting deel te hebben genomen aan deze “thuiswedstrijd”. Voor de meest muzikanten van 103dB een toevoeging aan eerdere succesvolle deelnames. Het Klinkerfestival bezorgt “een warm bad” gevoel. Heerlijk in eigen stad, met Zwolse collega orkesten, blauwvingerpubliek en andere dweilorkesten van ver buiten Zwolle muziek maken. Zonder competitie in een ongedwongen prettige sfeer. Met het zonnetje erbij was het plaatje helemaal compleet.
 
De vijfentwintig deelnemende kapellen/koren en groepen verzamelden zich op de gezellig aangeklede Grote Markt midden in het centrum van Zwolle. Na een openingswoordje verspreiden de kapellen zich met hun begeleiders over de stad en werd op iedere hoekje van de straat muziek gemaakt. Aan het eind van de middag was de grote finale, wederom op de Grote Markt in Zwolle. De sfeer zat er goed in.


 
Het was alweer de 25e keer dat de Zwolse Stroatklinkers dit festival hebben georganiseerd en wederom met succes. Wij bedanken de organisatie voor de goed verzorgde en bovenal gezellige dag!
 

Samenloop voor Hoop

De finale op de grote markt was niet het laatste optreden dat Evenementenband 103dB deze dag zou geven. Met de instrumenten in de hand zijn we op de fiets richting het Wezenlandenpark gereden om daar nog gezellig een uur op te treden tijdens de Samenloop voor Hoop. Ook hier wist Evenementenband 103dB de sfeer er goed in te brengen en werd er door menigeen lekker gedanst op de vrolijke muziek.

 

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress