placeholder
Feestje

5 jarig jubileum

19-11-2016

Het is alweer 5 jaar geleden dat een aantal muzikanten bij elkaar kwamen om weer ‘lekker’ muziek met elkaar te gaan maken. Om iets anders te gaan doen werd De Band in eerste instantie verrijkt met een basgitarist en een pianist maar na een aantal repetities voelde dit niet goed.
 
De basgitaar en piano werden opgegeven en de definitieve bezetting van De Band was een feit. In de jaren werd een afwisselend repertoire uitgeprobeerd en opgebouwd, er werd wat gehusseld met bandleden en De Band groeide tot de huidige groep van enthousiaste en stijlvolle muzikanten.
 
De komst van De Band is niet ongemerkt gebleven in de (kapellen) wereld, De Band is een graag geziene gast bij verschillende evenementen in heel Nederland. Ook in competitie verband valt De Band op, quote’s als ‘een aanwinst voor de kapellen wereld’ en ‘wat een gave band’ zijn niet van de lucht.
 
Vijf jaar met plezier muziek maken en vooral dingen doen die we leuk vinden, dit gecombineerd betekent een feestje. Een mooi moment om hier even stil bij te staan en te vieren!!

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress