placeholder
Ons jubileum

Ons jubilieum

27-11-2016

Vrijdag 25 november jl was het eindelijk zover!! De Band vierde haar eerste jubileum, samen met (ongeveer) 120 muziekvrienden werd het jubileum uitgebreid gevierd. 

Niet geheel onverwacht was de avond doorspekt met muzikale hoogtepunten. De Bandleden en haar gasten werden ontvangen door 'de reisvereniging', dit muzikaal gezelschap warmde de zaal op en bracht een ieder in de feeststemming. Na een weldoordachte speech van de veurzitter kon het feest echt los gaan, De Band bracht haar eerst blokje wat natuurlijk op een groots applaus kon rekenen.

'De reisvereninging' zong daarna nog een paar moppies, tijdens deze set bleken sommige bandleden ook heel aardig te kunnen zingen. Het was toen weer hoog tijd voor het tweede blokje van De Band, ook dit blokje was een keuze van onze fans en werd natuurlijk met veel enthousiasme gespeeld. 

Een verrassingskaraoke stond vervolgens op het programma, volledig willekeurig werden een aantal muziekvrienden gevraagd om een liedje te zingen op het podium, zelfs de onvolprezen presentator mocht eraan geloven om zijn favoriet (mastesjen) ten gehore te brengen.

De avond werd afgesloten door feestzanger Patrick en Nathanael, samen maakten zij het feest compleet. 

We kijken terug op een fantastisch, gezellig, groots en muzikaal feest!!

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress