placeholder
Lunsche Mess

Lunsche Mess

13-09-2016

Voor het weekend van 10 en 11 september was De Band uitgenodigd om de Lunsche Mess van muzikale omlijsting te voorzien en natuurlijk de Zwolse naam (en eer) hoog te houden. Zaterdagochtend vertrokken we met drie auto's richting de Duitse partnerstad, na ruim 2 uur rijden werden we weer hartelijk ontvangen door de eigenaren van het 'Hotel an der Persiluhr'. 

Het programma van de zaterdag begon om 16.00 uur en liep door tot 22.00 uur, onder de muzikale leiding van Ton presenteerde De Band zich met een groot aantal verschillende, hoogstaande en creatieve blokjes. Dit werd keer op keer enorm gewaardeerd door het Duitse publiek. 

De Band sloot de zaterdag af met mooie set (vooral een verrassend begin van Schlager greatest!!). Na het laatste optreden bij de Schutzvereinigung (aan het einde van de straat voor de kenners!) bleef De Band nog even hangen om van het bier te genieten (met mate natuurlijk!). Op dergelijke evenementen komen soms verrassende kwaliteiten binnen De Band naar boven, zo ook die zaterdagavond. Zo'n 20 minuten na onze laatste set had Jorik plaats genomen achter de knoppen (en schuiven) van de DJ tafel. Het duurde vervolgens niet lang voordat Andre Hazes, Jantje Smit en ABBA over het plein galmden!! Dit Hollandse blokje duurde tot laat in de avond.

Zondag stond De Band om 12.00 uur weer fris en scherp om het enthousiaste Duitse publiek van muzikale hoogstandjes te voorzien. Rond de klok van zessen werd de reis naar Zwolle weer ingezet. We kijken terug op een mooie en gaaf weekend!!

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress