placeholder
Sneek

Sneek

02-10-2016

Zaterdag 1 oktober gaf De Band act de préséance in Sneek, daar werd de 6de editie van de Sneeker Dweil Dag gehouden.  Samen met 8 andere top bands kwam De Band uit in de wedstrijdklasse.
 
De dag begon in het zonovergoten centrum waar we startte met een lekker warm blaas blokje. Door de rest van de dag speelden we drie blokjes, kritisch gejureerd door een professionele en hoog gewaardeerde groep muzikanten. De combinatie van heerlijk weer en een zeer gezellig publiek maakte de dag tot een geslaagde dag!
 
Een bijzonder woord van dank gaat uit naar onze begeleider, Ilan!! Ilan heette De Band van harte welkom bij de start van de dag, Ilan had direct in de gaten dat het gaat om plezier en een dag lekker toeteren.
 
Het plezier hebben en de lol in muziek maken werkte ook zaterdag weer aanstekelijk, niet alleen het publiek merkte dit maar ook nam het aantal begeleiders geleidelijk toe.
 
Gelukkig pakte Ilan zijn rol prima, onder zijn degelijke leiding werd De Band begeleidt door Dennis (van RTV Noord Holland), Evelien (van Jelmer) en (de jarige) Job.
Vanaf heden is de begeleiding van Ilan de lat, het uitgangspunt, het kader waar tegen we alle toekomstige begeleiders aan gaan meten!! Ilan dank!!

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress