placeholder
Kerst

Zwolle

18-12-2016

Er was eens een meisje uit Zwolle, u weet wel die stad waar we het leven vieren! Dit meisje is in Zwolle geboren en groeit samen met haar ouders en broertje op in deze gezellige en muzikale Hanze stad. Ze woont heel fijn in de Pierik, een knusse volkswijk waar ze ook naar school gaat. Een paar weken geleden heeft ze nog een leuk Sinterklaas feest gevierd, waar ze samen met haar ouders, broertje en opa’s en oma’s veel cadeaus heeft gekregen.
Op het eerste gezicht een zeer gelukkig meisje die alles heeft wat haar hartje begeert, toch had dit meisje nog een wens……..

Vrijdagavond was er een gezellig kerstfeest georganiseerd op de Nieuw markt in Zwolle. Alle horeca aan dit gezellig ingerichte plein zat vol en het plein straalde de kerstsfeer uit. Midden op dit plein stond een grote kerstboom. De afgelopen week mocht iedereen een wens in de boom hangen, het is dan natuurlijk aan de Kerstman welke wens in vervulling zou gaan.

Ons Zwols meisje had ook een wens in de boom gehangen, zou het mogelijk zijn ‘live’ bij een optreden van De Band te kunnen zijn? De muzikale hoogstandjes heeft ze op YouTube gezien maar nog ooit ‘live’. Een extraatje zou zijn wanneer De Band ook “Jingle Bells” zou brengen. 

Het is vrijdag 18.30 uur De Band start haar eerste set, een mengeling van kerst arrangementen en muzikale top stukken worden weer met veel enthousiasme gebracht. Gedurende deze set wordt De Band getrakteerd op warme chocolademelk met een twist, wat die twist precies is weten we niet maar het heeft zeker invloed gehad….

Halverwege de tweede set stapt ons Zwols meisje naar voren, ze is al helemaal blij met de zien van De Band. Nu krijgt ze ook de kans om aan haar held (onze kapelmeister) het verzoek nummer te vragen, vol enthousiasme vraagt ze of De Band "Jingle Bells" wil inzetten. Onze kapelmeister weet hoe dit verhaal afloopt…..

Het was weer ouderwets gezellig, De Band heeft heerlijk gespeeld, het was een mooie afsluiter van 2016.
De Band wenst al haar (muzikale) fans hele fijne kerstdagen en een fantastisch muzikaal 2017, want ook in 2017 zal De Band haar muzikale hoogtepunten met u willen delen!!!
 

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress