placeholder
Festival

Dweilorkesten dag Groenlo 2016

05-05-2016

Voor de 3e maal in het relatief prille bestaan van 103dB reisden de mannen af naar het mooie Groenlo. De reis met een busje van ffbusjehuren.nl verliep comfortabel, plezierig en vlot. Ruim voor de klok van 12:00 uur arriveerde de band fris en fruitig in het mooie "Groene" Grolsch dorp.

Nog voor het eerste optreden van 103dB scheen de zon volle bak en die besloot de rest van de dag volop te blijven schijnen! Met de zon op de bolletjes is het oppassen geblazen en dien je goed te blijven drinken. Onze begeleiding pikte deze boodschap zeer snel op en voorkwam vroegtijdig het uitdrogen van o.a. de stembanden.

Om een lang verhaal kort te maken: we hebben prachtige optredens verzorgd en daar waar nodig gespetterd. Het was wederom een super gezellige zonnige dag met goede begeleiding, zeer sterke concurrentie en toch een 13e plek afgedwongen. Als afsluiter van de dag hebben we een heerlijk buffet genuttigd bij de plaatselijke Chinees. Voldaan, met rood verbrande bolletjes, zijn we weer huiswaarts gekeerd en veilig in t comfortabele busje in Zwolle afgezet.

Organisatie @DODGroenlo, bedankt voor deze geweldige dag! Last but not least: Joost super bedankt voor jouw inzet!


 

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress