placeholder
Optreden

Delftse Dweil

09-04-2016

Op 9 april 2016 nam Evenementenband 103dB deel aan de Delftse Dweil in Delft. Een avond met muziek gezelligheid en vrolijke mensen. Een verslag....

Zaterdag 15.30 uur - Een aantal leden verzamelde zich bij de repetitieruimte (Domusica) omdat zij de mededeling voor de bus gemist ;) hadden. De rest van de band werd keurig thuis opgehaald en zo konden we met de hele band om 15.45 naar Delft af reizen.

Zaterdag 17:30 uur - Na een gezellige reis met de nodige muziek kwamen we aan bij de Delftsche studenten Societeit “Phoenix”. Daar eigenhandig een mooie parkeerplaats gecreëerd wat niet al te ver lopen was (wellicht handig voor de terugweg) en onze instrumenten uitgeladen. Vervolgens opzoek gegaan naar het Eetcafé de Bonte Os en daar een heerlijke schnitzel of kipsate gegeten. Natuurlijk mocht een welkomstdrankje niet ontbreken.

Zaterdag 20:00 uur - Na ontvangst van de muntjes en een welkomstwoord, was het aan Evenementenband 103dB om deze avond te open. Achtereenvolgens speelden alle kapellen (UFO De Roodneuzen (Utrecht), De Drumgabbers (Delft), Toeter nog maar één (Harderwijk), De Flierefluiters (Sassenheim) & De Oln’zelse Köpperbloazers (Oldenzaal)) hun 20 minuten durende blokje. Het was druk, gezellig en de sfeer zat er goed in. Aan het eind van de avond konden alle bands nogmaals hun muzikale kunsten vertonen. Het ene blokje werd wat langer dan de andere maar de stemming zat er goed in.

Zondag 02:00 uur - Gezelligheid kent geen tijd... de bus weer opzoeken en weer veilig huiswaarts naar Zwolle.

Evenementenband 103dB kijkt terug op een super leuke avond. Speciale dank gaat uit naar de organisatie die alles goed geregeld en verzorgd heeft. Delft bedankt en wellicht tot een volgende keer!


Video met dank aan www.winterswijkopglas.nl

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress