placeholder
Best bijzonder

HAIR de Musical

19-10-2016

In de afgelopen jaren heeft De Band best wel bijzondere dingen gedaan en meegemaakt.  Hier dan ook nog maar ééntje om de lijst nog iets langer te maken. 

HAIR de musical komt naar de theaters in Nederland, met de bekende hits 'Aquarius' en 'Let the sun shine in' dit staat op websites, in kranten, schalt door radio's en knalt uit tv's!!

De musical waar het grote verlangen van vrijheid voorop staat, waar dus vooral de dingen doen die je leuk vind en stijlvol zijn centraal staan. U begint al te voelen dat er veel linken en verbanden te maken zijn met De Band. Het is dan ook niet gek dat De Band de eerder genoemde nummers al geruime tijd op haar eigen bekende en unieke stijlvolle wijze brengt. Dit naar volle tevredenheid en plezier van het altijd in ruime mate aanwezige publiek (U dus).

Het zou een stap te ver zijn om een verband te suggereren tussen de komst van de musical naar Nederland en het spelen van die nummers door De Band, maar toevallig is het wel.......

Dus wanneer u de musical bezoekt en de liedjes 'Aquarius' en 'Let the sun shine in' worden gebracht kunt u gerust rustig achterover gaan zitten, een beetje weg dommelen en bedenken hoe deze versie klinkt. U kent per slot van rekening de versie van De Band, deze combinatie maakt uw avond specialer en het muzikale hoogtepunt groter!!
 

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress