placeholder
Optreden

Muzikaal Bootwateren 2016

17-06-2016

103dB speelde het afgelopen weekend op Ameland tijdens bootwateren 2016. Vrijdagmiddag vertrokken we met de boot met daarop de mannen van 103dB, een bus vol instrumenten, kleding, gekkigheid, etenswaar en wat vochtige versnaperingen. Aangekomen in het plaatsje Hollum bij ons huisje doken onze koks (Jeroen en Ton ) meteen de keuken in om een fantastische maaltijd voor de rest van de leden te maken. Na het eten moesten een aantal mannen eraan geloven en werd er weer een creatieve ontgroening georganiseerd. Vervolgens krijgen wij van Andre Boerman een fantastisch leuke polo uitgereikt welke wij meteen aantrokken om avonds in op te treden.

Na het eten moest het dan toch echt gebeuren, op weg naar cafe Bok om daar een mooi feestje te maken. Na het spelen van diverse nummers zat de stemming er meteen in en vermaakte wij het publiek met wat gezellige muziek. Na een aantal blokjes gespeeld te hebben weer terug gegaan naar ons huisje. Een aantal fanatiekelingen is nog even de kroeg ingegaan en de rest is lekker onder de wol gekropen.

Het is toch heel apart welke geluiden sommigen van ons kunnen produceren zowel gedurende de nacht als s morgens vroeg. Zo werden wij gewekt door ons eigen "He Hansie" waarna er weer een heerlijk ontbijt op ons stond te wachten. Na het ontbijt de shirts verruild voor onze jassen om te starten met het dagprogramma van Bootwateren. De hele dag gespeeld op verschillende locaties in het plaatsje Hollum, genoten van de muziek en gezelligheid van onze collega muzikanten en hier en daar een fotootje genomen met deze of gene. 103dB als hippe band van jonge mannen kon natuurlijk niet aan de #selfie trend van tegenwoordig voorbijgaan dus ook hier de nodige foto’s geschoten. Na het laatste blokje weer terug gegaan naar ons huisje waar we weer genoten hebben van een 4 gangen diner.

Na het eten even uitbuiken om ons vervolgens klaar te maken voor een gezellige avond in De Griffel. Hier samen met onze muziek vrienden & zangers Patrick en Nathanael een geweldig avondvullend muzikaal programma van 21.00 - tot 02.00 uur neergezet.

Voor sommige weer een onuitwisbare lucht indruk achtergelaten maar bovenal een erg gezellig weekend gehad.

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress