placeholder
De Band

Tante Kippe toernooi

15-01-2023

Zaterdag 14 januari was het jaarlijkse ‘Tante Kippe’ toernooi, dit zaalvoetbal toernooi werd in de WRZV hal afgewerkt, met als doel om zo veel mogelijk geld op te halen voor de stichting ‘Kind in Beeld’. Natuurlijk was De Band aanwezig om de finale maar vooral de 3de helft van muzikale hoogtepunten te voorzien.

De Band meldde zich rond 18.00 uur bij de WRZV hallen, de finale was enige momenten later in de grote zaal. In een afgeladen zaal werd de sfeer tot maximale hoogten op gejaagd om de finale in een zo feestelijk mogelijke sfeer af te kunnen werken. Ook van De Band werd verwacht deze sfeer maximaal te ondersteunen, halverwege het eerste nummer werd De Band door de prima fluitende scheidsrechter afgefloten. De spelers konden zich niet meer concentreren op het spel, zij waren te veel afgeleid door de klanken van De Band. Gelukkig bleef de sfeer in de zaal ongeëvenaard.

De 3de helft werd afgewerkt in de kantine van de WRZV hallen; onder het genot van een stamppotten buffet, een drankje en   een weer goed spelende Band was het snel een feest. De Band bracht de avond 3 sets en sloot af met het ozo gevoelige ‘Adio Amore’ wat uit volle borst werd meegezonden door de aanwezige zaal voetballers.
 

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress