placeholder
De Band

Flügel 25 jaar!

22-03-2023

Klokslag 15.00 uur vertrok de bus richting Kampen om daar een aantal muzikanten van De Band op te pikken, na een stop in Elburg was De Band compleet en werd de reis voortgezet naar Den Bosch. In Kampen en Elburg werden De Band leden verrast door een plaatselijk brouwseltje, een prima start van wat een legendarische avond zou worden!

Het was 17.30 uur toen de bus voor de artiesteningang stopte, De Band werd naar haar kleedkamer gebracht en de onvermijdelijke polsbandjes (VIP en crew) werden omgedaan.

Om 19.00 uur gingen de deuren van de Brabanthallen open en stroomde het publiek binnen om, samen met Flügel en De Band, het 25 jarig verjaardagsfeest te vieren. Een zeer diverse groep van mensen, soms verkleed of bijzonder uitgedost zochten hun weg naar de zaal. Onderweg kwamen zij De Band tegen die strategisch stond opgesteld om zo een ieder van haar ozo kenmerkende klanken te kunnen voorzien. Vele mensen bleven bij De Band hangen om te dansen, een foto te nemen of gewoon van de muziek te genieten.

Het was rond 21.00 uur toen het voor De Band klaar was, de instrumenten werden opgeruimd en de mannen maakten zich klaar om zich in het feest gedruis te storten, met kaarten voor de VIP lounge had De Band een geweldig zicht op het podium en de zich daarop presenterende artiesten.
Rond middernacht reed de bus het terrein weer af om De Band weer veilig thuis te brengen, het was een gaaf, te gek en fantastisch feest en een mooie ervaring waar De Band weer heerlijk heeft staan spelen!     

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress