placeholder
De Band

Bockbier festival Meppel

01-11-2023

De Band verzamelde rond 15.00 uur op het kerkplein om dit jaar de traditionele bockbier intocht in Meppel te larderen met haar kenmerkende muzikale klanken. Ook dit jaar was de bockbier kar, voorgetrokken met twee paarden, weer van de partij. U kent ze wel, ze waren een paar weken geleden ook aanwezig in Zwolle.
 
Het eerste setje werd met gemengde gevoelens ontvangen door die prachtige, met heel veel bellen bekleedde, paarden. Mede dankzij daadkrachtig en professioneel mennen van de man op de bok, het ineens piano spelen van De Band en veel ruimte achter de kar werden de spontane bewegingen van de paarden goed opgevangen. De Band bracht daarna nog een prachtig blokje voor het publiek.
 
Daarna was het de bedoeling dat paard en wagen, De Band en de entourage van deze dag de deelnemende kroegen afliepen om daar het bockbier te brengen, te proeven en de smaak met elkaar te evalueren. U begrijpt dat dit evalueren na de derde kroeg steeds makkelijker verliep…. Ondertussen bracht De Band steeds weer andere liedjes om bij iedere kroeg een sfeer van blijheid, bewegen en feest te brengen. Hier slaagde De Band iedere keer natuurlijk weer in.
 
Bij de laatste kroeg was ook een groep dames aanwezig die een vrijgezellen feestje aan vieren waren, aangestoken door het enthousiasme en plezier van De Band was dit het hoogte punt van het vrijgezellen feestje. Daarna was het mooi geweest en keerde De Band huiswaarts.
 
Tot en volgende keer!

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress