placeholder
De Band

Seizoen deel 2

19-08-2023

Ieder jaar hetzelfde liedje, eind juni - begin juli is het laatste optreden van De Band, de mannen zijn aan vakantie toe. De laatste repetitie was een feit (in dit geval speelde De Band voor Tess, de jongste telg van de 103dB familie). 

Daar waar een ieder een mooie plek op de wereld zoekt om te genieten van rust, natuurlijk schoon en culinaire & culturele verrijkingen is er natuurlijk altijd wel iemand bij die zich bijzonder wil profileren. Dit jaar was dat één van onze zeer gewaardeerde slagwerkers die zich in zee met een oranje parasol liet vastleggen, alsof Nederlanders al niet genoeg opvallen.

Donderdag jl waren de (meeste) mannen weer veilig terug en was er daarmee voldoende bezetting om weer lekker te gaan toeteren. Even weer vakantie ervaringen uitwisselen en dan werken aan de embouchure, er wacht namelijk een goed gevulde agenda in het tweede deel van dit seizoen.

In de komende maanden kunnen u De Band weer op diverse feesten, partijen en evenementen tegenkomen. De Band kijkt er naar uit om weer lekker te spelen voor jullie en om weer de nodige feestjes te bouwen! Houd onze agenda in de gaten voor de exacte locaties waar De Band te horen en zien is!!     

Tot gauw!

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress