placeholder
De Band

De 4daagse in Nijmegen

16-07-2023

Zaterdag 15 juli om 12.20 uur op perron 10 vertrok de trein om De Band naar Nijmegen te brengen. De Band was door de organisatie gevraagd om de jaarlijkse 4-daagse te openen op het Faberplein!

Om 13.35 uur arriveerde De Band in Nijmegen, De Band werd opgewacht door Bart; met zijn lokale kennis van de stad essentieel voor het programma van de dag. In de eerste straat werd een blokje ter opwarming gebracht, maar ook nu al ontstond een grote groep belangstellenden rond De Band. De tweede stop was bij een plaatselijke brouwerij waar de verjaardag van een van de bandleden van Zussjan werd gevierd. Selma was 50 jaar geworden en dat moest natuurlijk gevierd worden, de dames genoten van een lunch toen De Band (geheel onverwacht) een prachtige serenade bracht. 

Vlak voor 4-en betrad De Band het Faberplein, klokslag 4 uur werd afgeteld en De Band zette ‘Cellebrations’ waarna een set van 40 minuten werd vol gespeeld. Het bleef nog lang gezellig!

Rond 18.30 uur werd de route richting het station weer ingezet, op de weg terug (soms schuilend voor de regen) werd hier en daar nog een setje gespeeld voor het enthousiaste publiek. Op het station aangekomen werd ook nog een klein feestje gebouwd voor het aanwezig publiek, om 20.54 uur vertrok de trein richting Zwolle. natuurlijk werd ook onderweg nog een deuntje gespeeld. 

Dit evenement is zeker één van de mooiste, leukste en gezelligste evenementen van Nederland, De Band is trots hier een deel van te mogen zijn geweest!!

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress