placeholder
Mooicluppie

Wat is jullie geheim

19-10-2019

De Band krijgt veel vragen over veel verschillende onderwerpen, één onderwerp komt vaak terug; wat is jullie geheim?...

Om misschien (een deel van het) antwoord te kunnen geven op de vraag wat ons geheim is neem ik u graag mee naar vrijdagavond 18 oktober jl.

De Band uitgenodigd bij een feestje; het fundament, de basis van De Band (uw begrijpt het al, de bassist) was 25 jaar getrouwd met Henriet en dat moest natuurlijk gevierd worden. De Band was kompleet en (bijna) alle vrouwen waren ook meegekomen, een spannend moment is altijd de act die De Band ingestudeerd heeft. 

Zo ook deze avond, op een spectaculare wijze werd een ode gebracht aan het mooiste instrument, de bas. Met maar liefst 9 sousafoons en popkoor expression werd het bruidspaar getrakteerd op een verrassend arrangement en tekst.

Dit is De Band ten voeten uit, een creatieve aubade verzinnen, voorbereiden en uitvoeren. Hier ligt dan misschien wel de basis van ons geheim, een groep mannen die plezier hebben in muziek maken, lol hebben en vooral iets voor elkaar over hebben.

Eigenlijk is het gevoel (en daarmee het geheim) in De Band lastig te beschrijven, het is een mooicluppie die met plezier muziek maken en van ieder feestje een bijzonder feestje maken. 

Bedankt mannen voor een geweldige en onvergetelijke avond!! 

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress