placeholder
De Band

NED Air 2bruggenloop

01-04-2019

Zaterdag 30 maart was De Band in de Hanze stad Kampen, hier werd de 2bruggenloop georganiseerd en De Band was gevraagd om deze loop van muzikale omlijsting te voorzien. Het weer was fantastisch, de binnenstad gezellig druk en de organisatie was super, kortom alle ingrediënten waren aanwezig om er een mooie, sportieven en vooral muzikale middag van te maken.

Om exact 14.30 uur werden de eerste lopers ‘weggeschoten’, een paar honderd meter verderop werden de lopers opgevangen door De Band. Lopend op de ritmische, herkenbare en prachtige muziek van De Band, wie wil dat nu niet? 

Na twee rondes van lopers verhuisde De Band naar de winkelstraat (één van de langste winkelstraten van Nederland). Op de hoek van de Oude straat werden de lopers onthaalt met nog meer muziek van De Band. De lopers en het publiek genoten zichtbaar van De Band

Voor twee van de leden van De Band was de dag extra speciaal, spelen in je ‘hometown' is altijd leuk, bijzonder en misschien ook wel spannend. Na de vele verhalen over hoe mooi, prachtig en geweldig de stad Kampen is moest De Band dit nu natuurlijk ook zien en mee maken.

De dag werd afgesloten op de plantage bij cafe Eigenwijs, de eigenaar schatte De Band goed in en stelde een ruil voor. Een blad bier voor een paar liedjes van De Band.  

De Band kijkt terug op een fantastische dag, dank aan de organisatie en aan Kampen. Tot de volgende keer!!

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress