placeholder
De Band

Losser 2019

08-10-2019

Kapel De Skoemzoegers is opgericht in 2003 en kent in haar bestaan vooral hilarische hoogtepunten. Op een gemiddelde Vastenavond in 2003 was in Losser geen kapel beschikbaar om het bruisende feest in Losser af te sluiten waarop een aantal muzikanten besloten de koppen/instrumenten bij elkaar te steken. De ‘gelegenheidskapel’ was geboren en jaren stonden zij bekend als de plaatselijke rel-kapel die als lijfspreuk had: “Het hoeft niet mooi te zijn als het maar hard is!”
 
Bovenstaand zijn de openingswoorden van De Skoemzoegers, een band waar De Band de afgelopen jaren met veel plezier op bezoek komt!
 
Ook aanstaande zondag is het weer raak, dan zijn o.a. De Band en De Skoemzoegers te zien en te beluisteren bij Bokk’n  Bloaz’n in Losser. Voor de 15de keer wordt dit mooie en gezellige festival georganiseerd door De Skoemzoegers.
 
Dit jaar heeft het festival een extra lading en titel, namelijk De Finale! Het festival wordt dit jaar voor het laatste georganiseerd, reden genoeg (lijkt ons) om in grote getale naar Losser af te reizen en te genieten van verschillende bands en muzikale hoogtepunten.
 
Tot in Losser, komt allen!! 

(dank aan Jennifer van Maasakker voor de foto)

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress