placeholder
De Band

Vollenhove 2019

28-08-2019

Muziekvrinden,

U kent de commercial vast wel, de reclame van een bekend zuivelbedrijf uit Nederland. Aan het begin van de lente worden een groot aantal koeien, die een aantal maanden op stal hebben doorgebracht, weer vrij gelaten om dan springend, bijna dansend van geluk  te gaan genieten van vers gras en zonlicht.... 

Dit was ook van toepassing op De Band in Vollenhove. De mannen waren allemaal terug van vakantie en dat was voor sommigen reden om lekker los te gaan. Dit leverde beelden en uitspraken op die het zonlicht niet konden verdragen. Het lijkt erop dat de mannen met veel plezier op vakantie gaan, maar dat ze zich toch het meest thuis voelen bij De Band. En dat heeft u gehoord, speciaal voor Vollenhove had onze bandleider een gevarieerd ensemble samengesteld met één voor één dynamische en ritmische nummers.

Na een mooie middag mocht De Band in de avond (soms vlak) voor het corso het publiek verbazen, vermaken en natuurlijk op de banken krijgen. U begrijpt het al, een gaaf slot van een fantastische dag!

Kortom deel twee van het seizoen van De Band is weer begonnen, de embouchure is er weer, de band is er klaar voor.

Vollenhove bedankt voor weer een mooi georganiseerd corso!​

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress