placeholder
Carnaval 2019

De Band en carnaval

04-03-2019

Zondag 3 maart jl was er, sinds jaren, weer een Zwols kapellenfestival in de Veurstroate. Naast Pardoes en de Knollentrekkers was De Band er natuurlijk ook!

Het festival startte om 14.00 uur, de bands hadden elk drie blokjes van 20 minuten om haar beste kant te laten zien en haar mooiste repertoire ten gehore te brengen. Voor het publiek was het dus een mooie afwissende middag waar diverse liedjes en muziek soorten te horen waren.

De Band had speciaal voor dit festival een aantal nieuwe kneiters op de lijst gezet en deze werden met veel enthousiasme gespeeld. Het blijft altijd leuk om je te presenteren voor thuis publiek (die in grootte getale aanwezig was).

Al met al een geslaagde middag, complimenten gaan (naast de bands en het publiek) zeker uit naar de organisatie; Bloopers en de Kuiperij dank voor de organisatie en het faciliteren van dit nu al legendarische festival!!   
 

Foto's

Fotograaf: Suus

De Band

De Band en carnaval?

05-02-2017

Zaterdag 4 februari gaf De Band acte de présence bij de receptie van de Zwolse Gleuvenskoevers, deze Zwolse carnavals vereniging gaf haar receptie in de kantine van de stilohal. Nu is u bekend dat De Band zich niet (of nauwelijks) in het carnavalsleven stort, toch waren zij aanwezig om ook dit feest weer naar een ander muzikaal niveau te tillen.
 
 
De reden is eenvoudig, de Gleuvenskoevers hebben dit jaar Prinses Mout gekozen om hen te vertegenwoordigen. Dat Prinses Mout een verstandige en wijze prinses is blijkt uit de keuze van haar gevolg, haar adjudanten zijn liefhebbers van muziek. Een van hen is zelfs muzikaal geschoold (hij heeft les gehad van de beste muzikanten uit Zwolle) en heeft een achtergrond bij de 'Als Je Maar Bekend Band', zie hier de link.

Adjudant Gerst (vrienden mogen Wilbert zeggen) is ook een groot fan van De Band, we konden het dus niet laten om even langs te komen en een paar muzikale hoogtepunten ten gehore te brengen!! 
 

Foto's

Fotograaf: Linda

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress