placeholder
Carnaval

Zwols Kapellenfestival

04-02-2018

Sinds jaar en dag organiseert cv De Tonnezotters de warming up van het carnaval. Dit gebeurde altijd (sinds mensen heugenis) in de (nieuwe) Bierton.  In een ontspannen omgeving kwamen diverse bands bij elkaar om de nieuwste en mooiste liedjes ten gehore te brengen. Vaak was ook aanhang van De Band aanwezig wat het optreden altijd weer net iets extra’s gaf. 

Voor 2018 was een nieuwe locatie gevonden, wijkcentrum SIO was dit keer het middelpunt van muzikaal Zwolle. In een sfeervol ingerichte zaal, met een podium in het midden (!?) van die zaal, een bar in de ene hoek en een driftig draaiende DJ in de andere kon het feest beginnen!

De line up voor deze editie bestond uit Blaaskapel Pardoes, de Knollentrekkers, de Tower-Snorr’n en natuurlijk De Band, een line up waar je trots op kan zijn.

Alle bandjes speelden twee blokjes en presenteerde zich hiermee voor het aanwezige publiek; voor, na en soms tijdens deze optredens werden de muzikanten voorzien van een drankje en hapje. Kortom prima geregeld.

De middag werd afgesloten met het onvermijdelijke samenspel van alle bands, in een competitie wie zo hard mogelijk kon spelen en/of het zolang mogelijk kon volhouden werden onvergetelijke composities ten gehore gebracht. Na een half uur greep de presentator in en werd de prijs van de dag uitgereikt, De Tower-Snorr’n wonnen het festival!!

De Band kan terugkijken op een middag lekker spelen en feliciteert De Tower-Snorr’n met haar prijs!!

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress