placeholder
De Band

De abdicatie van Prins Decibel de eerste

18-11-2018

20.15 uur in de Buitensociteit, De Band stond inmiddels al enige tijd klaar op het podium. Slechts een projectiescherm scheidde De Band met de hoogheid en zijn gevolg. 

'Onze' prins en adjudanten traden terug en natuurlijk kon De Band dit niet ongemerkt voorbij laten gaan, zeker omdat De Band opvallend veel speelde tijdens het carnaval van 2018....

Samen met feestzanger Patrick was een tekst geschreven op het alom bekende 'Adio amore' en we hadden ook de prinselijke hit in de mix meegenomen. Een mooie muzikale groet om de hoogheid en zijn adjudanten te bedanken voor een gaaf en muzikaal carnaval. 

Tot zover ging het goed, De Band wilde dit keer als verrassing voor de hoogheid en zijn gevolg aanwezig zijn en een muzikale groet brengen......
U weet natuurlijk (als volger van De Band) dat Frank Jan binnen De Band de craetieve man is. Hij heeft al dingen uitgevoerd voordat de rest van De Band er aan gedacht heeft. Een verrassing plannen en dat geheim houden voor Frank Jan is al een uitdaging op zich. De tekst schrijven, de afspraken maken met patrick en de eileuvers en een repetitie op een zondag waren zo gepland en dat ging goed. Verder moest iedereen natuurlijk z'n mond houden en dat terwijl de repetities gewoon doorgingen. 
Zaterdag rond 16.00uur was onze regelaar van de dag (Berry top gedaan!!) nog even in de Buitensoos om de laatste details door te spreken, opeens: Frank Jan is binnen!! En daar kwam de hoogheid (verkleed als zwarte piet) de zaal binnen, gelukkig reageerde Berry snel en sprong hij met een katachtige beweging de zaal uit, zou het dan 4 uur voor de tijd nog mis gaan??

20.15 uur het projectscherm gaat langzaam omhoog, de Hoogheid wordt door de presentator van de avond en zijn adjudanten zo neergezet dat hij De Band niet kan zien. De rest is geschiedenis, U had er bij moeten zijn!!

Frank Jan, Wilko en Alex; heel veel dank voor een mooi, muzikaal en gaaf carnavalsjaar (namens De gehele Band natuurlijk)!

De Band feliciteert de nieuwe stadsprins en zijn gevolg met de benoeming, de lat ligt hoog! Na een muzikaal carnaval komt er dit jaar een mooi culiniar verantwoord en hoogwaardig carnaval, dat kan De Band zeer waarderen!!
 

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress