placeholder
Carnaval

De Band en Prins Decibel (4)

30-01-2018

In een goed gevuld Urbana werd ook dit jaar weer de externe receptie van de Prins der Eileuvers en Stadsprins van Sassendonk gehouden. Vele carnavalsvereniging, orkesten, familie, vrienden en andere belangstellenden waren aanwezig om de Hoogheid en zijn adjudanten te feliciteren en succes te wensen. U voelt ‘m al; De Band kon niet ontbreken!!

De Band begon de middag met een bezoek aan de Jeugdprinses Romy, we weten dat de Prinses een groot fan van De Band is dus mochten we niet ontbreken op haar receptie! In een stijlvolle zaal maakte De Band haar verwachtingen waar. Speciaal voor de Prinses werd een nieuw nummer in het repertoire gespeeld, als speciaal cadeau kreeg de Prinses de goudkleurige houten trommelstok. Deze heeft De Band nog niet eerder uitgereikt hetgeen aangeeft hoe bijzonder dit cadeau is!!

Het is De Band eigen om zaken net even anders te doen, zo ook in het vervolg die middag. In de grote zaal, waar Men in Music er een mooi feest van maakte, begon De Band met de zaal op te warmen, dit natuurlijk in afwachting van de (doorluchtige) Hoogheid en zijn gevolg. Op de tonen van Moviestar betrad de Hoogheid, de Jeugdprinses, adjudanten en haar gevolg dansend en zingend de zaal. Het duurde vervolgens niet lang voordat de instrumenten gepakt waren en er driftig werd mee gespeeld.

De Band wilde deze receptie niet zomaar voorbij laten gaan, de adjudanten werden (verdient) in het zonnetje gezet door de Hoogheid! Adjudant Ko. werd verrast met een uitbreiding van zijn kapellen memorabilia en adjudant Light kreeg een set sambaballen zodat ook hij mee kan spelen met De Band. Met deze speciale sambaballen hoeft hij niet bang te zijn dat hij in een verkeerde toonsoort of uit de maat staat mee te spelen……

Het was dus weer een middag om met veel plezier en trots op terug te kijken!

Hoogheid, Prinses, adjudanten dank voor weer een fantastische middag!! Prins Decibel.nl “Sassendonk gaat voluit”!

Foto's

Fotograaf: Angelique Schulte Meijer

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress