placeholder
De Band

Bloemen corso Vollenhove

26-08-2018

Zaterdag 25 augustus, dit is de dag voor het jaarlijkse bloemencorso in Vollenhove. Zoals u weet is De Band hier een graag geziene gast, voor De Band is dit het jaarlijkse feestje om samen met het publiek een muzikaal feestje te bouwen voor de optocht.

De Band vertrok iets voor eenen richting het parcours, het Overijsselse stadje was er weer helemaal voor! De tribunes zaten vol, de straten stonden vol met tuimmeubilair en de terrassen bij de kroegen waren gezellig gevuld met mensen die naast de fantastische corso wagens ook van de aangebode muziek kwamen genieten en dat is lekker spelen voor De Band!!

Rond 16.30 uur stond De Band klaar om de taptoe van de middag te openen, ondanks de enigzinds bedroevende afkondiging (komt De Band nu uit Zwolle of Kampen???), kon De Band het publiek trakteren op een mooi super blokje.

De avond begon met een flinke bui, maar toen het droog was nam De Band het over! Met als creatieve uitspatting een ware stoelendans (u leest het goed!?), natuurlijk was ons creatieve brein hier weer verantwoordelijk voor. 

Kortom De Band heeft een heerlijke dag gehad in Vollenhove! Veranderingen zijn leuk en soms ook noodzakelijk maar spelen rond het Corso in Vollenhove moet gewoon lekker blijven!!

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress