placeholder
De Band

Hengels dweilfestival

16-04-2018


Ook dit jaar was De Band weer aanwezig bij het dweilfestival in Hengelo (Gld). Natuurlijk heeft De Band al diverse optredens gedaan dit jaar, maar met het festival in Hengelo (Gld) was de officiele aftrap van het seizoen voor De Band. Speciaal voor Hengelo (Gld) had De Band zich in het nieuw gestoken en bij goede ervaringen is dit het pakkie waar De Band mee verder gaat!

In het nieuwe (niet te missen) blauwe kostuum vertrok De Band om 10.00 uur Zwolle om anderhalf uur later in de juiste stemming en opgewarmd aan te komen in het gezellige Gelderlandse dorp. Er stonden vier blokjes op het programma, allen bekeken door een kritische en deskundige jury!!

De Band liet zich zondag begeleiden door Ingrid, zij pakte rol goed op door na ieder blokje de gehele band te voorzien van een drankje, ze kreeg het zelfs voor elkaar om een bittergarnituurtje te regelen!!

Speciaal voor Hengelo (Gld) had onze Kappelmeister 4 mooie, afwisselende en zeer dynamische blokjes in elkaar gezet die door De Band met veel passie, plezier en enthousiasme gespeeld werden. Zelfs een plaatselijke regenbui mocht de pret niet drukken, De Band ging gewoon door!!

De Band kijkt terug op fantastische dag, lekker gespeeld, goed georganiseerd en ook nog een (4de) prijs!!
 

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress