placeholder
De Band

Emmer & Dweil festival

28-05-2018

Na het succesvolle optreden in Zwolle vertrok De Band richting het noorden, Emmen om precies te zijn!!

U heeft al kunnen lezen dat De Band KWF Samenloop voor hoop steunt met muzikale ondersteuning, ook het milieu en duurzaamheid zijn belangrijk voor De Band. Met het milieu en duurzaamheid in gedachte besloot De Band om met de bus naar Emmen te gaan, dit is natuurlijk niet voldoende om de CO2 footprint te verminderen dus heeft De Band de andere band uit Zwolle, Le Bombardon gevraagd om mee te rijden. Natuurlijk heeft dit financiële voordelen, is het gezellig maar dit weegt niet op tegen de milieu voordelen!!

Rond 10.30 uur stond de bus met de leden van Le Bombardon klaar bij Park De Wezenlanden om De Band naar Emmen te brengen. Een krap uurtje later werden we zeer hartelijk ontvangen door onze begeleiders van de dag. Als eerste werden we meegenomen naar de ‘fan tent', daar kreeg De Band koffie met cake, maar werd ook ‘Dinges merchandising’ te koop aangeboden.

De Band speelde tijdens het Emmer en Dweil festival in Emmen georganiseerd door Dweilorkest Dinges uit Emmen. Op dit internationale festival (er was ook een Duitse band) speelden 17 verschillende kapellen. Tijdens de koopzondag waren er een aantal plaatsten in het centrum vrijgehouden voor de bands om te spelen voor het winkelend publiek.

Zo ook voor De Band, op 4 verschillende podia mocht De Band haar muzikale kunsten weer vertonen. Het blijft leuk dat we het publiek blijven verrassen met onze muziek!! De Band mocht de dag afsluiten met een mooie 2de plek! Onze felicitaties gaan uit naar de winnaar, Le Bombardon. Zwolle heeft dus de eerste en tweede prijs mee genomen naar huis!!

Kortom het was een fantastische dag, mooi weer, twee super begeleiders en een mooi festival!!
 

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress