placeholder
De Band

Prins Decibel.nl de Eerste

09-11-2018

In het afgelopen jaar heeft PrinsDecibel.nl de eerste het Sassendonkse carnaval voorzien van een flinke dosses social media en natuurlijk muziek. Al bij zijn presentatie vorig jaar stond zijn muzikaliteit centraal, bij het binnen komen van de zaal schalde zijn zo kenmerkende trompet geluid al door de Nieuwe Buitensociëteit. Eenmaal uit zijn nest sprak de jonge, energieke en enthousiaste Prins de zaal toe, hij sprak hierbij de verwachting uit dat er genoten moest worden, vrolijke mensen, jong en oud gaan dansend en zingend over straat.

De Hoogheid wordt ondersteund door twee fantastische adjudanten, U weet het ‘een goed leider kenmerkt zich door de juiste mensen om zich heen te verzamelen’! ook hier was de invloed van De Band zichtbaar. De ene is de basis, steun, fundament van De Band, de ander is muzikaal wellicht niet zo ervaren maar met zijn (speciale) samba ballen is het toch gelukt om Sassendonk ‘op z’n kop’ te zetten.

Als 103dB kijken we ook terug op een mooi jaar, het is ook een beetje ‘onze’ Prins. Jaren geleden waren we gestart met het leveren van een adjudant en dat het dit jaar mocht leiden tot het leveren van de Stadsprins is fantastisch. We hebben samen met de Hoogheid en feestzanger Patrick een CD opgenomen en dit nummer werd vaak gespeeld tijdens en rond de carnaval. 

PrinsDecibel.nl is nog een paar weken de Stadsprins van Zwolle, U heeft dus nog een paar dagen om hem daarna te herinneren. Spreek hem aan (als Hoogheid natuurlijk) dit mag op ieder moment en in iedere situatie, hij verdient het en stiekem vindt hij dat ook wel leuk. Hij kan natuurlijk niet genoeg bedankt worden voor de wijze waarop hij (en zijn adjudanten natuurlijk) kleur, tweets, likes en natuurlijk muziek gaven aan dat mooie feest aan het begin van het jaar.

De Band kijkt trots terug op een mooi carnavalsjaar!
Zonder de druk bij de nieuwe Stadsprinses te hoog op te voeren (de lat ligt hoog) wenst De Band haar alvast veel plezier en succes!! 

Oja, Frankie graag gedaan!

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress