placeholder
De Band

Kerst in Zwolle

19-12-2022

Zaterdag 17 december om 13.30 uur trapte De Band af bij Brownies en Downies, het duurde toen niet lang voordat een grote schare aan publiek zich had verzameld om van de klanken van De Band te kunnen genieten. Daar het programma veel locaties bevatte moest De Band na een paar liedjes al weer verder.

Het programma leidde De Band via het Eiland, het Broerenkerkplein naar Jaffa Jaffa waar De Band genoot van een goed glas bier en om warm te worden/blijven een glas berenburg. De rondgang door Zwolle werd voortgezet, aan de achterkant van voorheen V&D, werd een setje gespeeld wat ook weer met veel enthousiasme werd ontvangen door het winkelende publiek.

Via de Roggenstraat stopte De Band voor een setje op de hoek van de Diezerstraat & grote markt, deze lokatie is geen onbekende voor De Band. We weten dat een setje hier altijd langer duurt omdat het hier gewoon zo mooi klinkt en het publiek zo lekker blijft hangen. De volgende stop was De Vier Jaargetijden waar genoten werd van een biertje.

Bij het einde van de melkmarkt, net achter de oliebollenkraam, vond De Band een mooi plekje om ook daar het aanwezige publiek op een paar liedjes te trakteren, niet te lang natuurlijk want de reis werd voorgezet naar Café de Pul. Daar werd De Band zelfs uitgenodigd om binnen een moppie te spelen. In dit kleine maar ozo gezellige bruine café paste De Band haar show opstelling aan om te kunnen spelen en natuurlijk te genieten van een consumptie.

Om klokslag 15.30 uur stond De Band op het bordes van de kerstmarkt, onder de inspirerende geuren van snert en glühwein bracht De Band ook hier een, speciaal voor de gelegenheid samengesteld blokje, voor het aanwezige publiek. De Band sloot de dag af op het Gasthuisplein, in een verlichte iglo speelde De Band nog een paar deuntjes.

Dank aan de organisatie voor een erg gezellige middag en tot volgend jaar?    


 

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress