placeholder
De Band

Dweiln an de Vechte

22-09-2023

Om klokslag 13.30 uur startte De Band met haar eerste blokje van de dag en wel bij Nikki’s. Een speciaal voor dit festival ingestudeerd blokje (inclusief de onvermijdelijk pasjes) werd vol enthousiasme gebracht aan het in grote aantallen aanwezig zijnde publiek.

Samen met onze gedreven begeleider Thijs (weer een begeleider met een naam die ook in De Band te vinden is) werd onder het genot van een versnapering richting onze volgende stop gelopen; De Zeven Deugden. Ook hier lukte het De Band weer om een feestje te bouwen.

Het was 15.30 uur (ongeveer) toen De Band haar opwachting maakte bij Grand Café de Fabriek, dit is een bekende plek voor De Band. Het bier is hier goed, de bitterballen erg lekker en de fontein onverwacht…. Het terras zat vol, het publiek was enthousiast en De Band was scherp, kortom alle ingrediënten waren er om ook hier weer een top blokje neer te zetten.  
     
Aan het einde stond de grand finale gepland, alle orkesten van de dag verzamelden zich bij Nikki’s om daar, gezamenlijk, het aanwezige publiek van muziek te voorzien. Als afsluiter van de dag speelde De Band nog een blokje. 

De Band kijkt terug op een mooie dag en dankt de organisatie hiervoor! Een speciaal woord van dank gaat uit naar Cornel Snijder & Wim van Dam voor de fantastische foto’s!

Foto's

Fotograaf: Cornel Snijder & Wim van Dam

De Band

Dweil’n an de Vechte

13-09-2022

Zaterdag 10 september rond de klok van 13.00 uur arriveerde De Band in Dalfsen, De Band werd hartelijk ontvangen bij het club gebouw van de Vechtboerties. 

De start van de dag werd door De Band verzorgt op het kerkplein, omgeven door biertaps maakte De Band van het eerste setje al direct een succes. Vervolgens werd voor Brasserie de 7 deugden het aanwezige publiek op een daverende show getrakteerd. Op dit punt gaven de Vechtboerties ook act de présence, het onvermijdelijke samenspel en bijbehorende groepsfoto moment waren het gevolg.

De Band moest door want Grand Café de Fabriek wachtte op De Band, voor dit café bleek een creatief gemaakt mozaïek te zijn neergelegd waar zo af en toe water uit spoot. U, als frequent volger van De Band, begrijpt dat dit een nieuw hoogtepunt betekende; men neme 15 mannen, giet daar een paar glazen bier in en geeft hen daarna de mogelijkheid om (muziekmakend) met water te spelen. De beelden spreken voor zich.....

Een extra woord van waardering moet uitgesproken worden voor Grand Café de Fabriek; als een van de weinige kroegen, restaurants en andere etablissementen weet de Fabriek hoe cola geserveerd dient te worden, namelijk met ijs en een stukje citroen. Complimenten van De Band! Daarnaast was de verzorging erg goed; het bier vloeide rijkelijk en deze werd verrijkt met een royale bittergarnituur en een kekke zonnebril, kortom een prima reden om Grand Café de Fabriek vaker te bezoeken!


Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress