placeholder
De Band

Groenlo 2022

27-05-2022

Donderdag 26 mei 2022, Hemelvaart, traditioneel wordt dan de dweilorkesten dag in Groenlo georganiseerd. Dit jaar zelfs de 25ste editie.

Donderdagochtend vertrok een deel van De Band richting Groenlo, er waren al bandleden aanwezig in Groenlo. Zij hadden de nacht al door gebracht op de plaatselijke camping om zich zo optimaal voor te bereiden.

Aangekomen in Groenlo werd De Band hartelijk ontvangen door de begeleiding van de dag, onder het genot van koffie en krentenbollen volgde al snel de eerste biertje, een prima start van de dag.
Om 12.30 uur stond het eerste wedstrijdblokje op de markt voor de jury op het programma, altijd weer even wennen om te spelen terwijl er kritisch naar je gekeken wordt. Hierna volgden nog 4 blokjes op de andere podia in Groenlo, hier vermaakte De Band het publiek met speciaal voor de dag samengestelde blokjes.
Voldaan en tevreden verzamelde De Band zich om 18.30 uur op de markt om de uitslag van de jury te horen. Een 9de plaats, een plek in de top 10! Hier zijn we blij mee en trots op!
De Band dankt de organisatie voor een top georganiseerd evenement en onze super begeleiding, het blijft een uitdaging om de mannen van De Band op tijd bij alle podia te krijgen.....

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress