placeholder
Afterparty

Verrassingsfeestje

15-12-2013

Nog nagenietend van het zojuist afgesloten optreden in Elburg, zit het overgrote deel van de band netjes in het busje van ffbusjehuren met de gedachte dat wij ergens tussen Elburg en Zwolle spontaan een hapje gaan eten. Niets is minder waar. Vier leden waren namelijk al weken in voorbereiding voor het organiseren van een verrassingsfeestje. En alle vrouwen... die zaten ook in het complot! 

In plaats van naar een restaurant veranderde de chauffeur de route om door te rijden naar een vooraf ingerichte feestlocatie. Bij aankomst was de verbazing van menig gezicht af te lezen, mede omdat "onze vrouwen" al aanwezig waren en aan een drankje zaten. Warme kachels, lange tafels, een volledig verzorgd buffet van Kip2day met diverse kiphapjes, salades & brood en een goed gevuld fust, alles stond klaar. Lekker eten daar was iedereen hard aan toe.

Het bleef niet alleen bij eten. Met flitsende kleurrijke lampen en grote speakers zette DJ Vincent met zijn drive-in de tent op z'n kop. Golden Oldies, feestmuziek en echte tranentrekkers passeerden de revue. Daar waar de één nogmaals z'n glas vulde, ging de ander met de voetjes van de vloer tot in de late uurtjes.

We kunnen terugkijken op een geslaagde dag. Een sfeervol optreden met complete band en aansluitend een volledig verzorgde "kerst" afterparty. Iedereen bedankt voor zijn/haar bijdrage en de gezelligheid!

Auteur: E.M.

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress