placeholder
Optreden

Bloazersfestival Stöppelhaene Raalte

02-09-2013

Op 31 augustus 2013 nam 103dB deel aan het Bloazersfestival tijdens de Stöppelhaene. Een dag met zon, muziek en vrolijke mensen. Een verslag....

Zaterdag 11:00 uur - Een aantal leden verzamelde zich op het station te Zwolle om per trein naar Raalte af te reizen. Eenmaal op het station bleek dat door een wissel storing de trein naar Raalte niet reed. Frank Jan heeft even lief zijn oom gebeld, die ogenblikkelijk per auto kwam voorrijden en ons alsnog op tijd naar Raalte heeft gebracht. Namens de hele band: bedankt oom v.d. Belt!

Zaterdag vanaf 12:00 uur - Na een kopje koffie, een stuk krentenbrood en een welkomstwoord, konden alle bands zich presenteren met het spelen van enkele nummers. Na deze openingsceremonie trokken de bands door het centrum om op zes podia hun muzikale kunsten te vertonen. Het was druk, gezellig en de sfeer zat er goed in. Aan het eind van de middag trokken de bandjes richting 't Stöppelveld (Domineeskamp) om de laatste noten te spelen. Het plein was goed gevuld met mensen en de zon scheen volop. Als afsluiter was er een super buffet voor alle deelnemende bandjes. 

Zaterdag 20:00 uur - Enkele leden van 103dB keerden huiswaarts, enkele anderen dronken op de terugweg (richting station) bij "De Zwaan" nog een biertje...

Zaterdag 23:00 uur - Gezelligheid kent geen tijd... snel rennen naar de trein en weer veilig huiswaarts naar Zwolle.

We kunnen terug kijken op een super leuke dag. Speciale dank gaat uit naar de organisatie die alles zo goed geregeld en verzorgd heeft. Aan niets ontbrak het! Raalte bedankt en wellicht tot volgend jaar!

Auteur: E.M.

Foto's

Fotograaf: Eddy Meijer

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress