placeholder
Optreden

Kerst in de vesting 2013

14-12-2013

Zaterdag 14 december j.l. hebben wij 's middags en 's avonds gespeeld in het prachtige, monumentale vestingstadje Elburg. Het vestingstadje ging dit maal alweer voor de zesde keer terug in de tijd naar het jaar 1900 onder de noemer van "Kerst in de vesting". Naast muziek, zang, toneel en mooie authentieke straatjes, waren de mensen ook geheel gekleed in de stijl van die tijd. 

Al zwervend, geheel met 103dB blauwe kerstmuts op, hebben wij muziek gemaakt in de sfeervolle straatjes. Verwend werden wij zeker door de gulle inwoners met een drankje, hapje en lekkere stukjes op vuur gebakken vis. Naast het spelen van de bekende kerstnummers werd ook onze eigen muziek zeer gewaardeerd door de inwoners en bezoekers van Elburg. 

Voor iedereen die dit evenement niet kent, is het een echte aanrader volgend jaar de sfeer van 1900 rond kerst in dit mooie stadje te gaan proeven. Bij de vele vuurkorfen is het heerlijk vertoeven met een borrel in de hand. 

Wij danken de organisatie voor de gezellige sfeervolle dag/avond. Wat ons betreft zijn wij volgend jaar weer graag van de partij!

Auteur: E.M.

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress