placeholder
Optreden

3e editie OBN Dweildag Hasselt (ov)

10-06-2013

Op zaterdag 8 juni 2013 j.l. werd voor de 3e maal een dweildag in Hasselt georganiseerd. Een optreden lekker dicht in de buurt van Zwolle. Dat betekent de fiets pakken, de toeter op de rug en lekker over de dijk van Zwolle naar Hasselt fietsen. Een stevig windje hield ons niet tegen en met de zon op het bolletje stond niets een leuke dag in de weg.

De ontvangst in Hasselt was als vanouds, goed verzorgd met koffie en iets lekkers. Na het openingswoordje verspreiden de zeven Dweil/Blaas orkesten zich over het stadje en zorgden voor de feestelijke gezelligheid. Het was lekker druk! Naast de dweilorkesten was er namelijk voor het eerst ook een grote braderie in het centrum.

De line-up was top met o.a. de Soulstampers, Bloaskappel Pardoes, Webindruut, Hengeler Weendblaozers, Flater Pret Orkest, Tsjonge Jonge, 103dB en natuurlijk de organiserende partij: De Notenkrakers uit Hasselt. Deze organisatie heeft ook dit jaar de aanwezige orkesten weer goed verwend en in de watten gelegd met o.a. een buffet na afloop van het festijn. Een top dag!

Auteur: E.M.​

Meer foto's klik hier

Foto's

Fotograaf: Hermen Hilboezen, Jan van Brussel & Frank-Jan

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress