placeholder
Optreden

22e Edite Klinkerfestival een groot succes!

15-06-2013

“Deelname aan dit festival voelt als thuiskomen….”
 
Voor 103dB als band was het de eerste keer om in deze setting deel te hebben genomen aan deze “thuiswedstrijd”. Voor de meest muzikanten van 103dB een toevoeging aan eerdere succesvolle deelnames. Het Klinkerfestival bezorgt “een warm bad” gevoel. Heerlijk in eigen stad, met Zwolse collega orkesten, blauwvingerpubliek en andere dweilorkesten van ver buiten Zwolle muziek maken. Zonder competitie in een ongedwongen prettige sfeer. Met het zonnetje erbij was het plaatje compleet.
 
De twintig deelnemende kapellen verzamelden zich op de gezellig aangeklede Grote Markt midden in het centrum van Zwolle. Na een openingswoordje verspreiden de kapellen zich met hun begeleiders over de stad en werd op iedere hoekje van de straat muziek gemaakt. Naast de orkesten deden er ook nog drie zangkoren mee. Aan het eind van de middag was de grote finale, wederom op de Grote Markt in Zwolle. De sfeer zat er goed in.
 
Het was alweer de 22e keer dat de Zwolse Stroatklinkers dit festival hebben georganiseerd en wederom met succes. Wij bedanken de organisatie voor de goed verzorgde en bovenal gezellige dag!

Auteur: E.M.

Foto's

Fotograaf: Divers

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress