placeholder
De Band

Vollenhove 2021

29-08-2021

Het corso in Vollenhove is voor De Band de traditionele start van het 2de deel van het het seizoen. In eerdere stukjes over Vollenhove valt te lezen dat dit moment voor De Band altijd weer een uniek moment is, als een stel jonge koeien die de wei weer in mogen gaat De Band vol energie naar Vollenhove. Natuurlijk was deze editie heel erg bijzonder, na een jaar zonder Vollenhove mocht het nu wel weer.

Toch was het anders, de corso wagens stonden door het pittoreske dorp opgesteld, er waren wagens waar de bezoekers ook op (of in) konden, er lag zelfs een corso boot in de haven.

Voor De Band maakte dit het speelterrein alleen maar groter, op plekken in Vollenhove waar De Band nog nooit had gespeeld mochten deze nu met haar fantastisch klanken verrijkt worden. 

Na een officiel kick off mocht De Band los gaan, lekker spelen in en rond groepen mensen, een feestje bouwen op een plein of voor de deur van een familie een traditionele stoelendans doen. Hier is De Band goed in! Om een moment van rust  in te lassen werd rond de uur van vijf een heerlijke maaltijd genuttigd bij de plaatselijke Chinees. 

De avond werd gesloten bij de winnaar van het corso, op het plein werd een feestje gebouwd samen met de bouwers van de eerste prijs.Vollenhove dank voor weer een fantastische dag, er was super publiek en we hebben weer heerlijk gespeeld!

Tot volgend jaar!!  

Foto's

Fotograaf: Peter de Haan

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress