placeholder
Carnaval 2021

De Band

14-02-2021

Na maanden van niet (samen) spelen is De Band uitgenodigd om maandagavond acte de presence te geven bij "Die Tirolerstube - Blocks carnavals maandag". 

Maandagavond 15 februari rond de klok van 19.20 uur is De Band live te zien!

Kortom geniet weer van De Band, de mannen gaan dat zeker doen. Na een paar maanden lekker weer samen toeteren!!

https://www.youtube.com/channel/UCiq18ay4CS1ZMtfXNFKHa-Q
 
Vakantie

De Band

10-07-2020

Gisteravond was de laatste repetitieavond van De Band van dit seizoen. De Band speelde lekker want dat blijft toch het leukste om te doen; lekker toeteren met gezellige kerels.  
 
Ook werden een paar nieuwe nummers gespeeld, deze gaat u in het najaar (hopelijk) horen wanneer De Band weer kan / mag optreden voor u.
 
Kortom na een bewogen eerste helft van 2020 neemt De Band de tijd om lekker met vakantie te gaan en weer op te laden voor het tweede deel van 2020.
 
De Band wenst u een prettige vakantie, blijf gezond en tot in september!! 
Mooicluppie

De Band

19-10-2019

De Band krijgt veel vragen over veel verschillende onderwerpen, één onderwerp komt vaak terug; wat is jullie geheim?...

Om misschien (een deel van het) antwoord te kunnen geven op de vraag wat ons geheim is neem ik u graag mee naar vrijdagavond 18 oktober jl.

De Band uitgenodigd bij een feestje; het fundament, de basis van De Band (uw begrijpt het al, de bassist) was 25 jaar getrouwd met Henriet en dat moest natuurlijk gevierd worden. De Band was kompleet en (bijna) alle vrouwen waren ook meegekomen, een spannend moment is altijd de act die De Band ingestudeerd heeft. 

Zo ook deze avond, op een spectaculare wijze werd een ode gebracht aan het mooiste instrument, de bas. Met maar liefst 9 sousafoons en popkoor expression werd het bruidspaar getrakteerd op een verrassend arrangement en tekst.

Dit is De Band ten voeten uit, een creatieve aubade verzinnen, voorbereiden en uitvoeren. Hier ligt dan misschien wel de basis van ons geheim, een groep mannen die plezier hebben in muziek maken, lol hebben en vooral iets voor elkaar over hebben.

Eigenlijk is het gevoel (en daarmee het geheim) in De Band lastig te beschrijven, het is een mooicluppie die met plezier muziek maken en van ieder feestje een bijzonder feestje maken. 

Bedankt mannen voor een geweldige en onvergetelijke avond!! 

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress