placeholder
De Band

Dweilen in Sneek

07-11-2021

Zaterdag 6 november was De Band te gast in Sneek, wat eerst een gejureerd festival zou zijn werd aangepast naar een leutfestival waar een groot aantal bandjes haar muzikale hoogtepunten ten gehore konden brengen. Zo ook De Band!

De dag begon om 9.00 uur in Zwolle, daar stond de bus klaar. Na een tussenstop in Kampen waar onze muzikale vrinden van Webindruut in stapten om zo samen naar Sneek af te reizen.

Alle bands verzamelden in de veemarkthal, hier maakte De Band ook kennis met haar begeleiding van de dag. Nu weet u, als oplettend fan van De Band, dat de standaard van begeleiding, de lat voor ondersteuning en het proactief faciliteren van De Band vijf jaar geleden is gelegd door onze toenmalige begeleiders. Zonder druk maar met hoge verwachtingen ging De Band op pad door Sneek.   

De Band speelde zaterdag bij 't oude vat, neighbours & de bakkersdochter, heerlijk om weer lekker te spelen, te luisteren naar andere bandjes en bij te praten met muzikale collega's. De Band maakte van de gelegenheid gebruik om het, in grote getale aanwezige, publiek  te vermaken met haar zo herkenbare muziek.

Sneek en organisatie dank voor een fantastische dag en strakke organisatie, De Band heeft met heel veel plezier gespeeld   en kan terugkijken op een fantastische dag!!

Oja, ik moet nog even terugkomen op de begeleiding, de verwachtingen waren hoog.....

Foto's

Fotograaf:

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress