placeholder
De Band

Zwolse Dweilorkesten Marathon

03-10-2020

Vandaag was de eerste Zwolse Dweilorkesten marathon voor ouderen. Natuurlijk was De Band erbij, een kleine tour langs drie Zwolse woonzorgcentra om daar met de klanken van De Band de bewoners een leuke middag te bezorgen!

De Band startte de marathon bij de Havezate, de ontvangst was zeer hartelijk de koffie stond klaar. De Band verzorgde twee sets op twee verschillende plaatsen, voor de vele enthousiaste bewoners.

Om 14.40 uur was De Band bij de Riverenhof, bij de entree was ruimte gemaakt voor De Band om ook daar de bewoners mee te nemen op een muzikale reis. Speciaal voor de bewoners werd een speciale versie van 'I am, I said' gebracht.

Op weg naar de auto's werd nog het 'lang zal ze leven' ingezet, een jarige dame werd getrakteerd op haar verjaardag. 

Rond 15.45 uur stond De Band klaar bij Zandhove, ondanks het weer (het begon steeds harder te regenen) maakte De Band ook hier een rondje langs een aantal verschillende plaatsen rond Zandhoven. ook hier waren de reacties hart verwarmend en enthousiast!

De Band dankt de organisatie voor een mooie, gezellige en vooral leuke middag. De eerste Zwolse Dweilorkesten Marathon is een groot succes!!

Reageer via facebook

';

Deze site is ontwikkeld door Time2impress